Fysikalsk HjemmeMassasje

Lindheim-Eriksen

Smitteverntiltak

     BOOK TIME    

Kontakt oss

Tilbakemeldinger

Din tilbakemelding er betyr mye for oss!

Det er viktig å følge opp klienter/pasienter på en riktig måte.


Trykk på knappene for å lese flere tilbakemeldinger

        Facebook       

OmsorgsMassasje

Takk for en god oppfølging!

Etter å ha slitt mye med smerter i nakke å rygg i mange år begynner kroppen nå å bli bedere. Jeg har våknet flere ganger om nettene for å stå opp å tisse, nå er det som oftest bare en gang hver natt. Sover bedre. Jeg merket under korona uvbruddet at jeg hadde mer vondt om nettene og var oftere våken med smerter. Kjente raskt bedring igjen når behandlingen startet opp igjen.

Takk for en god oppfølging!

Lise - Mai 2020

Veldig fornøyd!

Det er viktig at kjemien stemmer mellom oss og Bibiana er en ordentlig flink behandler. Hun fikk meg til å slappe av, noe som ikke er så lett for meg. Jeg er veldig fornøyd med henne!

Greta - Mai 2020

Anbesfales på det varmeste!


Alltid imøtekommende og dyktig og får en til å slappe av. Anbefales på det varmeste.

Kari - Januar 2020

Takk for en flott behandling!

Min kone og jeg har fått behandling av dere i over et år nå, i vår alder merker vi at muskulaturen blir bare stivere og stivere. Jeg har hatt noen operasjoner opp gjennom som har ført til at jeg har hatt dårlig nattsøvn og en del smerter. Det har tatt mange år å komme seg. Begynte å få behandling en gang i uken av Evelyn og etter noen uker sov jeg hele natten og har fått en bedre hverdag der jeg kan også trene og fungere bedre. Nå har vi prøvd Victor også og vi bestemte oss for å bytte på med Evelyn og Victor annen hver uke hver da begge behandler forskjellig, begge er flinke med massasje, i tillegg er Victor flink med å tøye ut og Evelyn er flink med triggerpunkter.

Takk for en flott behandling!

Oktober 2019 - Man og kone fra Vestre Aker

Din tilbakemelding gjør at vi blir bedre terapeuter!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk for din tilbakemelding!

Skroll videre

Føler meg som ny!

Victor er veldig flink terapeut og tøyer musklene veldig bra, følte meg som ny etterpå!

September 2019 – Dame 36 år

Grundig massasje!

Jeg har tatt mye massasje før og jeg har aldri fått så grundig ryggmassasje som jeg fikk av Evelyn, takk for en god behandling.
Mai 2019 – Leif

Anbefales Sterkt!

Veldig fornøyd!

Beste massasjen jeg har fått. Gjorde godt for kropp og sjel. Utrolig flink og profesjonell. Fikk timen i julegave, absolutt beste gaven jeg kunne fått. Anbefales sterkt!

August 2018 - Caroline

Veldig fornøyd!

Anbefaler Evelyn på det varmeste, har hatt mye problemer med stramme muskler og svimmelhet. Nå har jeg hatt noen behandlinger og det har allerede hjulpet, mer enn noe annet jeg har forsøkt - og det er mye! Får lyst til å anbefale Evelyn til alle, tror mange problemer og vanskelige situasjoner kunne bli lettere hvis flere hadde fått hennes hjelp.

Mars 2018 – Elisabeth

Du blir ikke kvitt meg!

Jeg har tatt mye massasje gjennom hele livet og den er desidert den beste massasjen jeg noen gang har fått. Evelyn finner de plagsomme punktene raskt og jobber med de intens. Du blir ikke kvitt meg!
Mai 2017 - Else

Mine beste anbefalinger!

Jeg har benyttet meg av dette tilbudet i snart 6 måneder jeg hadde kraftige smerter. Det har jeg ikke mere. Jeg har vært nødt til å få massasje i over 30 år. Og er nå kjempeglad etter å ha fått muligheten til å få behandling hjemme. Mine beste anbefalinger
November 2017

- Margit Lømo

Anbefales!

Utrolig dyktig massør. Har prøvd mange og Evelyn er blant de beste. Treffer presist der plagene er. Anbefales
Januar 2016 Lill-Beate

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd!

Har hatt flere timer nå og mange flere skal det bli for jeg er kjempefornøyd. Proft og ordentlig opplegg, god komunikasjon og meget godt massage. Annbefales til alle

Januar 2016 - Anonymt

Veldig profesjonelt, og kjempe flink massør!!! Hjelper mot utrolig mye. Anbefales på det sterkeste.

PRØV DET!!!

Oktober 2014 - Kristin