HjemmeMassasjen
     Lindheim-Eriksen
  

          Ta vare på deg selv og gi kroppen din en god behandling

RIS OG ROS

Det er viktig å følge opp klienter/pasienter på en riktig måte slik at du kan få en bedre hverdag med en bedre helse, derfor har din tilbakemelding stor betydning for oss. Her kan du skrive om hvordan du opplevde behandlingen og hvis du har tatt flere behandlinger kan du skrive litt om hvordan det har hjulpet deg.


Tusen takk for din tilbakemelding!
Ups! Det oppstod en feil.
klikk her for å prøve igjen.
Jeg har benyttet meg av dette tilbudet i snart 6 måneder jeg hadde kraftige smerter. Det har jeg ikke mere. Jeg har vært nødt til å få massasje i over 30 år. Og er nå kjempeglad etter å ha fått muligheten til å få behandling hjemme. Mine beste anbefalinger
November 2017 - Margit Lømo
Utrolig dyktig massør. Har prøvd mange og Evelyn er blant de beste. Treffer presist der plagene er. Anbefales

Januar 2016 Lill-Beate

Veldig profesjonelt, og kjempe flink massør!!! Hjelper mot utrolig mye. Anbefales på det sterkeste.
PRØV DET!!!

Oktober 2014 - Kristin

Victor er veldig flink terapeut og tøyer musklene veldig bra, følte meg som ny etterpå

September 2019 - 36 år dame

Jeg har tatt mye massasje før og jeg har aldri fått så grundig ryggmassasje som jeg fikk av Evelyn, takk for en god behandling.

Mai 2019 – Leif

Veldig fornøyd

Beste massasjen jeg har fått. Gjorde godt for kropp og sjel. Utrolig flink og profesjonell. Fikk timen i julegave, absolutt beste gaven jeg kunne fått. Anbefales sterkt!

August 2018 - Caroline

Veldig Fornøyd!
Anbefaler Evelyn på det varmeste, har hatt mye problemer med stramme muskler og svimmelhet. Nå har jeg hatt noen behandlinger og det har allerede hjulpet, mer enn noe annet jeg har forsøkt - og det er mye! Får lyst til å anbefale Evelyn til alle, tror mange problemer og vanskelige situasjoner kunne bli lettere hvis flere hadde fått hennes hjelp.

Mars 2018 – Elisabeth

Jeg har tatt mye massasje gjennom hele livet og den er desidert den beste massasjen jeg noen gang har fått. Evelyn finner de plagsomme punktene raskt og jobber med de intens. Du blir ikke kvitt meg!
Mai 2017 - Else

Veldig fornøyd!
Har hatt flere timer nå og mange flere skal det bli for jeg er kjempefornøyd. Proft og ordentlig opplegg, god komunikasjon og meget godt massage. Annbefales til alle

Januar 2016 - Anonymt
Flere tilbakemeldinger finner du på  facebook-side