HjemmeMassasjen
     Lindheim-Eriksen
  

          Ta vare på deg selv og gi kroppen din en god behandling

Omsorgsmassasje

Det er ment for de eldre eller pasienter som har nedsatt funksjonsevner.

Det kan bestilles av eldrehjem/senter, institusjoner eller til privat hjem.


Omsorgsmassasje er en mykere variant av klassisk muskelmassasje. Massasjen hjelper med å få i gang blodsirkulasjon. Det kan også stimulere lymfesystemet slik at det blir fortgang med utsliping av avfallsstoffer. Massasje kan også stimulere nervesystemet og i mange tilfeller kan massasje oppleves som smertelindring. Mange pasienter har trappet ned på smertestillende etter en regelmessig behandling.


Omsorgsmassasje anbefales til de eldre, funksjonshemmede pasienter og spesielt til pasienter som sitter i rullestol og/eller pasienter som har problemer med å være aktive i hverdagen. Med en slik massasje kan du oppleve at kroppen blir lettere og veldig avslappet. Pasienter har også opplevd at etter en regelmessig behandling har søvnkvaliteten blitt bedre.


Smerte og søvnkvalitet kan selvfølgelig kommer tilbake til der den var før hvis ikke kroppen din får den behandlingen den trenger. Med tiden vil du kjenne på kroppen om hvor ofte du har behov for en behandling. Noen trenger hver uke, andre hver andre uke, mens andre tar behandlingen etter behov. Det er bare du som kjenner kroppen din og det er bare du som kan kjenne på hvor ofte du ønsker å ha en behandling.


Når du spør meg hva jeg anbefaler, så vil jeg alltid råde deg å ta minst to-fire behandlinger etter hverandre, med det mener jeg en behandling en gang i uken de to-fire første ukene. Dette er det fordi hvis du sliter med knuter, stivhet og anspenthet i muskulaturen så vil du ikke gi plagene sjansen til å gå tilbake til der de var når behandlingen startet, men heller forebygge det med behandling til plagene blir bedre. Men dette er selvfølgelig etter behov for det er forskjell fra kropp til kropp.


Ønsker du å bestille massasje til eldrehjem/senter, institusjon eller hjem kan du bestille online eller ta kontakt HER

Har du spørsmål kan du fulle ut skjema under med det du lurer på, vi vil svare så raskt som mulig.


Takk for at du kontaktet oss. Det vil bli besvart så raskt som mulig.
Ups! Det oppstod en feil.
klikk her for å prøve igjen.

Tilbakemeldinger

Mor har enorm glede av massasjen hun får av Emma og gleder seg stort til hver onsdag. Talen hennes er svekket pga sykdom, men et tydelig «DET VAR VIDUNDERLIG» klarer hun alltid å formidle etter endt behandling. Vi er glade for at mor får denne muligheten til å få massasje som løser opp i spenninger og gir henne velvære. Deres fleksibilitet i forhold til å behandle henne når hun ikke klarer annet enn å sitte i rullestolen sin er også medvirkende faktor til at hele behandlingsopplevelsen blir god. Vi ser at Emma er veldig behagelig og veldig søt mot mor og vi gleder oss på hennes vegne til hver eneste behandling. Omsorgsfull og god behandling. Jeg synes også opplæringen og overlappingen av ny (mannlig massør) forut for Emmas ferie var veldig tillitsvekkende og god. Dere sørget for at mor fikk massasje gjennom hele sommeren. Mange ville bare sagt at de holdt «feriestengt».

Fått behandling siden 2017

2019 - Hovseterhjemmet

Emma er så flink, dette trenger kroppen min. Er sengliggende og etter noen behandlinger følte jeg meg bedre.

2018 - Hovseterhjemmet
Pasienten sover bedre og er mindre stiv i muskulaturen etter du har vært hos oss!

2018 - Langhussenteret

Jeg gleder meg til du kommer hver uke!

2017 - 82 år – Nordberghjemmet

Virket som om jentene var veldig fornøyd

Bofelleskap for lett psykisk utviklingshemming – 2016 - Asker Kommune