Fysikalsk HjemmeMassasje

Lindheim-Eriksen

- Hjemmesiden er under oppdattering, ta kontakt på tlf. 41655570 hvis du lurer på noe -

     BOOK TIME    

Smitteverntiltak

KLASSISK/SVENSK MUSKELMASSASJE

30 minutter

450.-

BOOK TIME

45 minutter

550.-

BOOK TIME

60 minutter

650.-

BOOK TIME

90 minutter

900.-

BOOK TIME

Vår kropp trenger av og til behandling. Det er som om når huset trenger å rygges.

Etter en lang uke med arbeid, familie, aktiviteter vil musklene være spente og triggerpunktene vil utvikle seg til mer ubehagelig følelse.


Hvordan vet du når du trenger en Klassisk Muskelmassasje?

De aller fleste er flinke til å ta vare på seg og bestiller regelmessig behandling etter behov.

Du vil få en følelse av at skuldrene er opp i øra eller at man føler press rundt skulderbladene. Det hender at du føler at du må tøye ut nakken eller halsen partiet. Du begynner å ta på nakken din ofte og prøver å presse det selv. Når ryggen din er stram og spent kan du følge også at brystpartiet trenger å bli strekt ut eller presset. Når Senterpartiet er spent kan du føle at det stråler opp mot rygg eller lår når du går, sitter eller bøyer deg. Korsryggen plager kan også være muskulært og man kan f.eks. få vondt av å stå for lenge. Når du venter alt for lenge før du tar en behandling kan man få en følelse av nummenhet eller strekk. Noen får kramper i muskulaturen og mister krefter. Da har det godt for langt. Vi fungerer som rydde-robot. Vi kommer for å rydde i musklene dine slik at spenninger og triggerpunkter som dukker opp i hverdagen slipper.

Bevegelsene innenfor klassiskmassasje spenner fra myke, lette og rytmiske, strykende bevegelser som virker avslappende på muskler og nerver - til knaing, hard knaingen i klassisk massasje skal være avslappende og ikke gå over til smertefull behandling. Du velger selv styrken. Klassisk massasjen stimulerer blodomløpet og nervesystemet, og bidrar til å fjerne opphopninger, oppsuging av avfallsstoffer går fortere og lymfesirkulasjon stimuleres.


Hvordan vil kroppen din reagere etter en klassisk muskelmassasje?

Når du reiser deg opp av benken kan det hende at du får en følelse av svimmelhet, det er ikke farlig, det betyr at blodomløpet har blitt sirkulert og hvis triggerpunkter har løsnet er blodstrømmen opp til hodet mer effektiv. Du vil følge deg avslappet og mer letta, samt at kroppen din er litt løsere. Det er viktig å drikke vann etter behandlingen da lymfesystemet er stimulert og trenger hjelp til å skylle ut avfallsstoffer.