HjemmeMassasjen
     Lindheim-Eriksen
  

          Ta vare på deg selv og gi kroppen din en god behandling

Om oss

Profesjonelle og godkjente massører hos helsedirektoratet via Norsk Massasjeforening og Norges Massasjeforbund

Evelyn

Daglig Leder / Massør
Behandler i Oslo og Akershus
Fordypning i:
Omsorgsmassasje, klassiskmassasje, dypvevsmassasje og triggerpunktbehandling.

Jeg har praktisert massasjeyrket siden 2012, startet hos LEA-behandling og reabelitering. Etter mange forespørsler om å få behandling hjem begynte jeg å massere hjemme hos pasientene og klienten som ønsket det.  Og nå gir vi pasientene og klientene muligheten til å få behandlingen i sitt eget hjem.
Min utdanning som klassisk muskelmassør og triggerpunktbehandler er tatt på Bio Medicus Akademiet i Oslo. Jeg er diplomert massør, er medlem hos Norsk Massasjeforening og dermed godkjent massør av Helsedirektoratet. Har også tilleggs eksamen i anatomi og fysiologi. 
Jeg jobber som muskelbehandler der jeg bruker muskelmassasje og triggerpunktbehandling på eldresenter, omsorgsbolig, private hjem, reabeliteringsenter. 
 

Emma

Massasjeterapeut
Behandler i Vestre Aker
Fordypning i:
Omsorgsmassasje og klassiskmassasje

Jeg er utdannet massasjeterapeut ved institutt for helhetsmedisin Oslo. Studiet mitt består av Klassisk muskelmassasje, triggerpunktbehandling og tøyninger. Jeg har bestått massasje eksamen som viser at jeg er godkjent massør, samt eksamen i grunnmedisin og anatomi/fysiologi. Jeg har i tillegg fått førstehjelpskurs og har medlemskap ved Norges Massasjeforbund. Ved siden av studiet jobber jeg i samarbeid med HjemmeMassasjen Lindheim-Eriksen der jeg masserer pasienter ved Hovseterhjemmet og Ullevålsykehus, der behandlingene kan bestilles til rommet du holder til.
Jeg har også utført massasje og muskelbehandling på Fysioterapi Basic Røa
Jeg holder også til på Din kropp, Din helse ved Medicaklinikken som ligger ved Ullevål Sykehus.

Victor

Massasjeterapeut
Behandler i Oslo

Fordypning i:

Klassiskmassasje, dypvevsmassasje, idrettsmassasje, tøying og kinesiotape


Jeg er utdannet som massasjeterapeut ved Institutt for Helhetsmedisin i Oslo (2019), som er Norges eneste offentlige godkjente fagskole for terapeutisk massasje. Studiet består av: Massasje, med muskelsoneterapi - VEKS med fordypning i kommunikasjon og samhandling, - Grunnkurs i førstehjelp, - Medisinsk grunnfag (anatomi/fysiologi, og sykdomslære). 
Jeg er medlem av Norges Massasje Forbund.
Jeg har i tillegg mitt eget praksis ved Ullevål sykehuset, hvor jeg utfører massasje og muskelterapi.

 Som massasjeterapeut er jeg opptatt av å se helheten i mennesket og hjelpe kropp og sinn til å finne sin naturlige balanse.
Jeg kjører og behandler pasienter i sitt eget hjem.